BENEFICIILE RECICLARII PLASTICULUI:
Reciclarea plasticului reduce consumul de apa si reduce generarea de CO2 de 2,5 ori. Cu fiecare tona de plastic reciclat se economisesc intre 700 si 800 de petrol brut.
COLECTARE SELECTIVA - Sacul GALBEN

  Tipuri de materile reciclabile in sacul galben sunt:
- PET
- HARTIA
- FOLIE PLASTIC
- HDPE (polietilena de inalta densitate)
- DOZE ALUMINIU
- TETRA PACK (cutii lapte, suc)

Stimati cetateni,
Deseurile noastre sunt responsabilitatea noastra!


        Primaria Municipiului Focsani si Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru serviciul de salubrizare a localitatilor Focsani si Golesti prin CUP SALUBRITATE SA demareaza o noua campanie de informare a cetatenilor care locuiesc in zona de case, cu privire la colectarea selectiva prin programul "Sacul Galben".
      Astfel, incepand cu 1 Februarie 2021 vor fi distribuiti in mod gratuit catre populatie sacii destinati colectarii deseurilor reciclabile precum: hartie, carton, folie, PET-uri, bidoane detergenti (HDPE), cutii conserve si doze de aluminiu.
      Campania de distribuire a sacilor se va desfasura o data la trei luni, fiecare utilizator din zona de case va beneficia de sacii necesari colectarii deseurilor reciclabile pentru fiecare zi destinata colectarii (cate un sac pentru fiecare zi de colectare).
      Sacii continand deseurile reciclabile enumerate mai sus, vor fi preluati de autospecialele CUP SALUBRITATE SA din fata imobilului dumneavoastra in zilele destinate colectarii si vor fi utilizati o singura data (sacii nu sunt reutilizabili).
      Procedeul de selectare a deseurilor are loc in Statia de Sortare a societatii, acolo unde deseurile reciclabile vor fi sortate pe categorii, pe banda de sortare, de angajatii societatii.
      Programul de colectare continand traseul cu strazile si zilele de colectare poate fi consultat pe pagina de internet a societatii la adresa: http://www.salubfocsani.ro/reciclare.html sau pe pagina de facebook la adresa https://www.facebook.com/CUP-Salubritate-SA.
      De asemenea, pe factura veti regasi lunar zilele de colectare a deseurilor reciclabile pe strada unde locuiti.
      Pentru orice informatie legate de programul de colectare a deseurilor reciclabile va stam la dispozitie non-stop apeland numarul de telefon 0237621338.

Copyright 2021 www.salubfocsani.ro. All rights reserved.