Despre noi


    CUP-SALUBRITATE S.A. a fost infiintata in anul 2009 si este prestatoare de servicii de salubritate.
Domeniul principal de activitate al societatii este colectarea deseurilor nepericuloase, clasa CAEN 3811.
Abonatii societatii sunt: agenti economici, asociatii de proprietari (locatari), persoane particulare (case particulare).
UTILAJELE societatii: detinem toata gama de utilaje specifice domeniului nostru de activitate.        Tipuri de servicii

        Permanente

    In calitate de operator al serviciului public de salubritate menajera in municipiul Focsani, se asigura prestarea serviciilor de colectare, transport si depozitare controlata a deseurilor menajere si a celor asimilate, inclusiv a deseurilor periculoase din deseurile menajere, catre toate categoriile de utilizatori: populatie, persoane juridice (institutii publice, agenti economici, asociatii, fundatii etc.). In cadrul activitatii de salubritate menajera, se realizeaza sortarea deseurilor municipale atat la utilizator (preluarea deseurilor precolectate selectiv), cat si la Statia de Sortare a societatii, in scopul reciclarii deseurilor susceptibile de repunere in circuitul industrial.

        Ocazionale

    Urmatoarele tipuri de servicii se presteaza la solicitarea clientilor:
- Colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), la depozitul din Focsani, Strada Anghel Saligny, nr. 11 Bis,Colectarea la depozitul DEEE este gratuita.
- Colectarea, transportul, depozitarea deseurilor rezultate din constructii si demolari, cu vehicule specializate.
Copyright 2021 www.salubfocsani.ro. All rights reserved.